2008. április 2., szerda

Áprilisi kihivásA költészet napja és egy különleges skicc... Kihívás a javából!

A tavasz rengeteg témával látja el a scrapbookosokat: ünnepeljük a megújuló természetet, a nőket, az édesanyákat, a szerelmet... A szívbeli érzelmeket pedig hogyan is lehetne jobban kifejezni, mint a költészet nyelvén?

Költészet

Április 11-e az egyik legkülönlegesebb, hányattatott és tragikus sorsú költőnk, József Attila születésnapja, és egyben a Költészet napja. Az április kihívás kapcsán vegyük le a polcról verseskötetét, s ha már átolvastuk kedvenc verseinket, böngésszük végig a tartalomjegyzéket is.

Az első feladat ugyanis, hogy összeállításunk címe József Attila egyik versének címe legyen.

Skicc

A Sketch me if you can blogon nem csak fantasztikus skiccekre, hanem azokra épülő kész összállításokra, és klassz digitális készletekre bukkanhatunk. A választott skicc több szempontból is nagyon megtetszett: a sok kicsi kép, a nagy cím, és a nagy díszítő alkalmat ad egyéni kreativitásunk kiélésére.

Anyag

Április oldalunk kapcsán arra buzdítok mindenkit, hogy új anyagokkal is kísérletezzen. A fenti skicc lehetőséget biztosít, hogy saját tervezésű, egyéni díszítőket használjunk fel. Ezekhez természetesen a Scrap.hu új cikkeiből is meríthetünk ötleteket.
A kihívás harmadik feladata legyen, hogy az oldalon használjunk fel flittereket és filcet!

Jó szórakozást a feladathoz!

Ami Collofello
Dysfunctional Design
www.collofello.com/dd
Doodle Me Baby kit

filc: Szunyo

Nincsenek megjegyzések: